AGILE

Un nou debut al mercat alternatiu borsari (MAB) centrarà aquest dilluns l'atenció dels inversors: ens referim al de la companyia Agile Content, tecnològica que ofereix solucions en el núvol a mitjans, anunciants i operadors de telecomunicacions.

L'empresa ha dut a terme recentment una ampliació de capital prèvia a la cotització per un import de 5,3 milions d'euros. El codi (ticker) de negociació de la companyia serà AGIL, i la contractació es farà a través d'un sistema de fixació de preus en dos períodes de subhasta diaris (a les 12.00 i a les 16.00 hores). Banco Inversis actuarà com a proveïdor de liquiditat. Agile Content ajuda els seus clients a maximitzar les visites i els ingressos gràcies a la seva sofisticada tecnologia big data, que facilita l’oferiment automàtic de continguts i publicitat rellevants a partir de l'anàlisi del comportament, els interessos i el perfil dels usuaris.

Agile Content s'estrena al MAB a 1,82 euros, i cau un 2,67% en el seu primer encreuament. A les 16.00 es tornarà a produir un segon i últim encreuament durant la sessió.

Finalment, la companyia tanca la seva estrena al MAB amb caigudes de l'1,60%, fins a 1,84 euros, i 38.045 títols negociats.

contador