ep aena licitaconstruccionuna nueva zonaautobusesbarajas196 milloneseuros
AENA

Tot apunta que el valor pot atacar la important zona de resistència dels 150-151 euros amb èxit. Confirmant així un important senyal de fortalesa en el valor.

  • 176,10€
  • 0,92%
Análisis Técnico
S1
136
S2
150
R1
168
R2
168
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El triangle ascendent és una pauta d'implicacions alcistes, de continuació de tendència. Es caracteritza perquè el costat superior és horitzontal mentre que el costat inferior és una diagonal alcista que actua de suport. La figura es considerarà vàlida si el preu toca com a mínim tres vegades la línia de suport i dues vegades la línia de resistència (o com a mínim dues vegades la línia de suport i tres vegades la línia de resistència). Generalment el volum augmenta de manera important en produir la fuita alcista. La ruptura o fuita sol produir entre la meitat i les 3/4 de la longitud del triangle. Pel que fa a l'objectiu de pujada de la figura una primera aproximació és l'amplada del triangle projectat a l'alça des del punt de ruptura de la resistència horitzontal.

Un tancament per sobre dels 151 euros, i si és amb comoditat i en espelmes setmanals millor que millor, s'activaria un important senyal de fortalesa en el valor. Avantsala del que seria un nou tram alcista amb objectiu en el buit baixista de finals de febrer de 2020 als 167,6 euros i per sobre, fins i tot, els màxims històrics als 180 euros.

aena1005212
Gràfic diari d'Aena

Noticias relacionadas

contador