adidas tienda
202,50€
  • -2,10€
  • -1,03%

A finals de gener vam conèixer que (font Europa Press) Oysho, del Grup Inditex, reptava Nike i Adidas en impulsar la seva aposta per les línies esportives amb el llançament d’Oysho Sport.

Així, la línia de roba interior, d'esport i homewear del Grup Inditex, impulsava la seva aposta per a esport el 2019 amb el llançament d’Oysho Sport, un nou apartat dins la seva web íntegrament dedicat al món de l'esport.

En concret, centra la seva estratègia en el món de l'esport, on va començar el 2011 amb el llançament de la seva primera col·lecció de gymwear que ha anat ampliant fins a l'actualitat, però sense deixar de banda les seves línies de llenceria, bany i sleepwear. D'aquesta manera Oysho, com també han fet H&M, Desigual i Mango, planten cara a gegants especialitzats en el món de l'esport com Nike, Adidas o Under Armour.

Adidas s'està desplaçant lateralment, però dins d'una impecable tendència alcista de fons o primària. Com a zona de suport tenim el nivell dels 180 euros i, per sota, l'imponent buit alcista dels 169 euros. Suport que, a dia d'avui, dubto molt que es perfori.

Per dalt, tenim una resistència molt clara en la directriu baixista: la que uneix els impecables màxims decreixents des de finals d'agost. Són nombrosos els punts de tangència en aquesta resistència i, per tant, això li dona més fiabilitat.

De la qual cosa es dedueix que, o bé, obrim llargs si finalment el títol salta per sobre de la resistència que li confereix la directriu baixista, en aquest cas buscarà els màxims històrics (218) i per sobre es col·locaria novament en 'pujada lliure'. O bé, en el cas que es produís alguna correcció important, s’ho hauria d’intentar als diferents nivells de preu més propers possibles al suport dels 180 euros.

grafico adidas febrero
Gràfic d'Adidas.

Noticias relacionadas

contador