ep planta fotovoltaica de acciona en portugal
ACCIONA

Acciona va comunicar aquest dijous que el rang de preu no vinculant per a l'oferta pública de venda de les accions d'Acciona Energia oscil·larà entre 26,73 i 29,76 euros per acció.

  • 108,70€
  • 1,40%
Análisis Técnico
S1
120
S2
147.10
R1
154
R2
154
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tècnicament, Acciona es troba encaixat dins d'un impecable canal alcista des de 2012. Un canal alcista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça d'aquí a dos rectes paral·leles que tenen pendent positiu. La part superior del canal es denomina zona de resistència i la part inferior, zona de suport. I la condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé tres a la zona de suport (la base del canal) i dues a la seva part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència al canal.

L'operativa quan el preu està dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) a la base del canal i tancar-los a la part alta de canal (resistència). La part alta de canal, per definició resistència, coincideix en aquest moment amb la zona de màxims històrics de la valor: els 154 euros. No cal dir que la superació d'aquest nivell s'activaria un nou i contundent senyal de fortalesa en el títol. Però anem a poc a poc, pas a pas... a veure com es comporta el preu davant nivells de resistències claus.

ana180621
Gràfic setmanal d'Acciona

Noticias relacionadas

contador