ep archivo   iag realiza un pedido de aviones para ba
AVIÓN B777-9 - Archivo

Dilatacions puntuals a banda, a més de l'important rebot de mitjans de febrer, ha tornat a quedar clar que els títols d'IAG són incapaços de deixar enrere la directriu baixista.

IAG

  • 2,06€
  • 0,15%
Análisis Técnico
S1
1.46
S2
2.1360
R1
2.26
R2
2.26
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

IAG és un valor capaç de tot, del millor i del pitjor i tothom que hi inverteix ha d'estar preparat per a tot. Això sí, sabent que no és un valor alcista a mitjà i llarg termini. Ni de bon tros. És més, en el millor dels casos podem parlar d'un ampli lateral que de mica en mica s'està estrenyent des del març de l'any passat. Lateral amb cert biaix correctiu.

En qualsevol cas, el que tenim és una impecable resistència a la directriu baixista (resistència dinàmica) que uneix tots i cadascun dels successius màxims decreixents des del març de l'any passat i que hi presenta multitud de punts de tangència. Aquesta passa al moment actual per la zona dels aproximadament 2,05 euros. Si bé és cert que més important que aquest nivell és el dels màxims del darrer rebot: els 2,1360 euros. Mentre no salti per sobre, no tindrem res, cap senyal de fortalesa real per més que puntualment el valor pugui rebotar amb força.

iag280222
Gràfic setmanal d'IAG

Noticias relacionadas

contador