ep archivo   logo telefonica
TELEFÓNICA - Archivo

Recentment hem analitzat el valor de Telefónica i ens preguntàvem, si com semblava, a la tercera seria la vençuda. I en aquestes està just ara, tractant de tancar o el que és el mateix anul·lar d'una vegada per totes el buit baixista setmanal de març del 2020 als 4,2375 euros.

  • 4,13€
  • -0,63%
Análisis Técnico
S1
3.50
S2
4.2375
R1
4.60
R2
4.60
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Per tancar un buit baixista setmanal, com és el dels 4,2375 euros, necessitem que el preu tanqui un divendres per sobre. Només així el buit quedarà anul·lat i des d'aquell moment formarà part de la història. Els 4,24 euros en números rodons. Però ara mateix sí que es pot dir que el buit s'ha omplert totalment. Els títols de Telefónica, ajustada la sèrie de preus a tots els dividends repartits, no cotitzava en aquest nivell de preus des de la sessió del 5 de març del 2020.

Ara cal veure si el tancarà o no. Que, en teoria, molt malament se li han de donar les coses per no aconseguir-ho. Si ho fa, tot i que té una altra fortíssima resistència a la directriu baixista dels últims sis anys i mig que passa pels aprox. 4,60 euros, seria el primer senyal de fortalesa real en molt de temps a l'operadora. Una altra cosa serà després el que passi amb la directriu, ja que aquí pot ser que es lliuri la mare de totes les batalles. Però anem pas a pas i centrem-nos a veure si el buit el tancarà o no aquest divendres.

tef080222
Gràfic setmanal de Telefónica (TEF) des de 2014

Noticias relacionadas

contador