WallStreet-1

Ahir vam veure nous màxims històrics al Dow Jones i al Nasdaq.

Les pujades de les últimes sessions a General Motors han acostat la cotització a la resistència dels 38,37 dòlars, part alta de la banda lateral per on s'ha mogut els últims mesos. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell d'oferta ja que ens confirmaria l'inici d'un nou impuls alcista de l'amplitud del moviment lateral actual. És a dir, podríem veure un atac als màxims del 2013 que va dibuixar als 41,85 dòlars.

Estigueu alerta de formació d'una bandera a Avery Dennison. Els forts guanys del passat dia 1 de gener li van permetre deixar un important gap alcista que podríem entre com el pal de la figura. La consolidació de les últimes setmanes podria correspondre al drap, per això estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 80,84 dòlars seria el què estaríem esperant. Cal tenir molt present que el valor quedaria en pujada lliure i no descartem acabar veient els 90 dòlars per acció quan aconsegueixi definir-se a l'alça.

Bank of América ofereix un aspecte tècnic immillorable després d'aconseguir superar, fa unes sessions, la part alta de la banda lateral per on es ve movent des del mes de desembre. Després d'una lleu presa de beneficis, estem veient com té força més que suficient per continuar les pujades. La superació, ahir dimecres, dels màxims de la setmana passada ens fa pensar en una extensió de la tendència alcista principal fins al nivell dels 30 dòlars.

Fortes pujades, ahir dimecres, a DuPont que va acabar la sessió amb uns guanys del 3,39%. La companyia va aconseguir arrasar la resistència dels 78,36 dòlars fet que confirma la formació d'un throw back als 76 dòlars i deixa la cotització en pujada lliure sense cap resistència pel camí. Les seves perspectives tècniques per a les properes sessions no poden ser millors. No descartem que acabi aconseguint els 88 dòlars les properes sessions.

contador