El selectiu espanyol podria caure tranquil·lament un 3% addicional durant les properes sessions.

Telefónica complica el seu aspecte tècnic del curt termini amb l’abandó del suport dels 9,82 euros, mínims del passat divendres. Això confirma la formació d'un retrocés temporal i ens fa pensar en la continuació dels descensos fins al nivell dels 9,15 euros, preus en què es troba la mitjana de 200 sessions.

Indra segueix amb la sagnia de les últimes sessions i confirma l'abandonament del suport dels 11,81 euros. El valor ha caigut a prop d'un 10% cosa que li permet cotitzar al voltant del suport que li ofereix la mitjana de 200 sessions. Si perdés aquest nivell de demanda, es complicarien les perspectives tècniques la qual cosa ens faria pensar en una continuació dels descensos fins al nivell dels 10,76 euros, mínims del buit alcista que va deixar a finals del mes de febrer.

ArcelorMittal perd, aquest dijous, el suport dels 19,90 euros confirmat també l'abandonament de la mitjana de 200 sessions. Això complica el seu aspecte tècnic de manera important i és que no descartem que pogués continuar amb les caigudes fins al nivell dels 16 euros, preus un 20% per sota dels actuals.

contador