El primer objectiu de pujada continua sent el de 10.400 punts.

Fantàstica figura la que hem pogut veure en Telepizza (+8,18%) que aconsegueix superar la resistència dels 5,60 euros després de més de dos mesos de moviment lateral. Les seves perspectives tècniques són molt bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 6,50 euros.

Fantàstica figura en Amadeus que confirma definitivament la superació de la resistència dels 63,76 euros, màxims anuals. Es posa fi al moviment lateral en el qual s’estava movent des de fa més de mig any. El seu aspecte tècnic per a les properes jornades és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 70 euros.

El BBVA cau al tancament un 1,62% després de girar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. El banc perd el primer nivell de suport situat als 6.63 euros i sembla molt probable que acabem veient una continuació dels descensos fins al nivell dels 6,40 euros. No observarem cap senyal de fortalesa en la seva sèrie de preus mentre cotitzi per sota dels 7 euros, preus on conflueix la mitjana de 200 sessions.

contador