Seguim pensant en un atac al nivell dels 10.400 punts.

Amadeus ha aconseguit superar la resistència dels 54,55 euros, cosa que és un senyal de fortalesa que ens torna a mostrar la fortalesa de les compres. El valor es troba cotitzant en pujada lliure sense cap resistència al seu camí per la qual cosa el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 60 euros. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre que respecti el suport dels 51,60 euros.

Noves pujades en San José que aconsegueix superar la resistència dels 3,67 euros. El valor sembla que confirma el gir en la mitjana de 200 sessions i sembla que podríem veure una continuació de las pujades fins al nivell dels 3,94 euros. Atents, ja que la superació d'aquest nivell d'oferta no faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 4,32 euros, màxims anuals.

Fluidra acaba la sessió de dimecres amb uns guanys del 4,17% La companyia polvoritza la resistència dels 7 euros i es torna a moure en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Durant les properes sessions, el més normal és que continuï amb la seva escalada alcista que bé es podria estendre fins al nivell dels 7,40 euros.

contador