El més normal és que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 10.400 punts.

Pujades del 3,80% en IAG que aconsegueix superar els màxims dels últims dos anys i mig. El seu aspecte tècnic per a les properes jornades és molt bo i sembla que podria acabar superant els 7,94 euros, màxims històrics, fet que la deixaria amb el camí obert per acabar veient un atac al nivell dels 9 euros.

Tubacex es troba perforant la resistència dels 3,53 euros. Això sens dubte és un bon senyal que ens confirma la formació d'un retrocés temporal als 3,50 euros i una continuació de les pujades. La superació dels 3,67 euros ens faria pensar en una extensió dels guanys fins als màxims de l'any passat que presenta als 3,93 euros.

ACS ofereix un molt bon aspecte tècnic després d'aconseguir superar la resistència clau dels 35,50 euros. El valor presenta el camí completament lliure, si bé, a curt termini no descartem acabar veient una parada al camí que ens faci pensar en un retrocés temporal aquest nivell de preus, fet que ens donaria un nou punt d'entrada amb menys riscos. L'objectiu de pujada el podríem situar als 40 euros.

contador