Podríem acabar veient un rebot fins al nivell dels 10.600 punts.

Fluidra es dispara aquest dilluns al mercat i acaba la sessió amb uns guanys del 6,31%. El valor supera els màxims anuals que presentava als 8,30 euros i confirma el final del moviment lateral de les últimes setmanes. El valor es fica en pujada lliure i és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 9 euros.

Bona figura la que hem pogut veure al tancament en Santander que puja amb força i acaba la primera sessió de la setmana amb uns importants guanys de l'3,35%. El banc aconsegueix subjectar-se prop del suport que li ofereix la mitjana de 200 sessions a l'aconseguir superar la resistència dels 5,47 euros. Les perspectives tècniques per a les properes sessions són molt bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 5,69 euros. Per baix, el primer nivell de suport es troba en els 5,27 euros. No la perdem de vista.

Molt bon senyal el qual hem vist en Abertis que ha aconseguit superar la resistència dels 17,06 euros. Després de prop de dos mesos de moviment lateral sembla molt probable que vegem el començament d'un nou impuls alcista. El valor cotitza en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient un atac al nivell dels 20 euros.

contador