WallStreet-1

Podríem veure uns descensos fins al nivell dels 21.000 punts.

Amazon és un dels valors que tenim en el punt de mira i en què és molt probable que acabem veient l'aparició d'un nou punt d'entrada que ens faci pensar en una continuació de les pujades. La resistència clau es troba als 1.017 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus la deixaria en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 1.100 dòlars. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat en la seva sèrie de preus mentre respecti el suport dels 927 dòlars.

Autodesk està cobrint part del buit alcista que va deixar el passat mes de maig. El valor s'està prenent un respir i sembla molt probable que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. Per als voltants dels 95 dòlars ens podríem plantejar una presa de posicions. L'objectiu de pujada per als propers mesos segueix sent als voltants dels 140 dòlars.

Coca-Cola és un altre dels valors que no hauríem de perdre de vista durant les properes sessions. Després de cinc mesos de guanys ininterromputs el valor sembla que s'està prenent un respir. El moviment lateral de les últimes setmanes ens fa estar molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau es troba als 45,06 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria, pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

contador