No tornarem a veure un senyal de fortalesa al Dow Jones mentre cotitzi per sota dels 21.033 punts.

American Express ha caigut durant les últimes sessions fins cotitzar al voltant del suport dels 75 dòlars. Per aquests preus hi ha la mitjana de 200 sessions i el més normal és que acabem veient la tornada de les compres. Esperem unes pujades fins al nivell dels 82 dòlars, nivells clau per la seva evolució a mitjà i llarg termini. La superació d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 90 dòlars.

Guanys del 2,22% durant la sessió de dimarts en eBay que va acabar la sessió just al voltant de la resistència dels 34,87 dòlars. Aquest nivell d'oferta correspon a la part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa més de tres mesos. Aquests nivells corresponen als màxims històrics de la companyia per la qual cosa el seu trencament ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que podria portar tranquil·lament la companyia fins al nivell dels 36,80 dòlars, resultat de projectar l'amplitud del moviment lateral sobre els màxims històrics.

El passat dia 15 vam veure un molt bon senyal de fortalesa en la sèrie de preus de Johnson & Johnson. La consolidació que estem veient durant les últimes sessions ens podrien estar mostrant la formació d'un gallardet. Aquesta figura és de continuació de tendència pel qual estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 128,37 dòlars cosa que ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar portar la companyia fins al nivell dels 134 dòlars, màxims històrics.

contador