El primer nivell de suport es troba als 21.333 punts.

Des de fa setmanes que AMETEK es manté consolidant nivells dins d'una tendència alcista principal. Atents a un tancament per sobre dels 62,89 dòlars, màxims del moviment lateral actual, ja que ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista que deixaria la seva cotització en pujada lliure amb tot disposat perquè vegem una continuació de les pujades fins al nivell dels 70 dòlars.

Nova demostració de fortalesa en Baxter Internacional que aconsegueix superar la resistència dels 60,45 dòlars, màxims històrics, fa tan sols unes sessions. El valor es mou sense cap resistència al seu camí per la qual cosa creiem que podria ser altament probable que aconseguís el nivell dels 70 dòlars durant les pròximes setmanes. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 56,82 dòlars.

CSX segueix sent un dels valors que tenim en el punt de mira a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens confirmi el començament d'un nou i important impuls alcista. El valor s’està movent en una banda lateral dins d'una tendència alcista principal i als voltants dels màxims històrics. Un tancament per sobre dels 55,06 dòlars ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 60 dòlars.

contador