WallStreet-1

A mig i llarg termini el Dow Jones ofereix un impecable aspecte tècnic.

Amazon segueix sent un dels valors que no perdrem de vista i en què és molt probable que acabem veient un nou senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. La resistència clau es troba als 1.017 dòlars. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que tornaria a deixar la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. El primer objectiu de pujada el podríem situar als 1.060 dòlars.

Immillorable aspecte tècnic el que ofereix Bank of New York Mellon Corporation després d'observar com fa tan sols unes sessions aconseguia superar la resistència dels 49,54 euros. La companyia aconseguia definir-se a l'alça després de més de mig any de moviment lateral i sembla altament probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 60 dòlars, màxims històrics.

Fantàstica figura en Regeneron Pharmaceuticals que va aconseguir perforar la resistència dels 489 dòlars, part alta de la banda lateral en què s’estava movent en el curt termini. El seu aspecte tècnic per les properes sessions és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 550 dòlars. El stop loss el podríem situar als 453,54 dòlars.

contador