El primer nivell de suport a Dow Jones es troba als 21.113 punts.

Mínims creixents en American Internacional Group que confirma el final de la correcció del curt termini després de recolzar-se en la mitjana de 200 sessions. La superació de la resistència dels 63,48 dòlars, fa unes sessions, ens mostra la fortalesa actual de la companyia i ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 66,89 dòlars, mínims del buit alcista que es va deixar a mitjans del mes de febrer.

Centene Corporation es troba superant la resistència dels 77,60 dòlars, part alta de la banda lateral en què s'està movent el valor des de fa més d’un mes. La companyia aconsegueix superar els màxims anuals i és altament probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 83 dòlars, màxims històrics.

Cigna és un valor que cal tenir molt en compte per les properes jornades. Les pujades de les últimes setmanes ha acostat la seva cotització a la resistència dels 170,68 dòlars, màxims històrics. Creiem que podria acabar superant aquest nivell de preus el que podria portar una extensió de la tendència alcista principal fins al nivell dels 180 dòlars.

contador