El primer nivell de suport es troba als 20.553 punts.

AbbVie ha aconseguit subjectar-se en la mitjana de 200 sessions i sembla que podríem veure el començament d'un nou impuls alcista durant les properes sessions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 67,50 euros cosa que li deixaria el camí lliure per al començament d'un nou impuls alcista que el porti fins al nivell dels 71 dòlars, preus de 2015.

Divendres passat vam poder veure al tancament com 3M aconseguia tancar per sobre dels 199,90 dòlars, màxims històrics. Això és un nou senyal de fortalesa que li permet ficar-se en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Per les properes jornades el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 220 dòlars.

Tesla va aconseguir acabar la setmana passada amb unes importants pujades del 2,62%. Això ha deixat la seva cotització als voltants de la resistència clau del curt termini que presenta als 327,65 dòlars. Aquest nivell de preus correspon als màxims històrics pel que estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell de preus, ja que deixaria la companyia en pujada lliure i ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 360 dòlars.

contador