És imminent la superació dels màxims històrics al Nasdaq.

Fortes pujades del 10,05% en Fastenal Comany que aconsegueix perforar intradia la resistència dels 54,96 dòlars. El valor aconsegueix tornar a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i sembla probable que acabem veient un atac al nivell dels 58,73 dòlars, màxims històrics assolits aquest mateix any. Si aconseguís superar aquest nivell de preus, el més normal és que puguem acabar veient un atac al nivell dels 65 dòlars.

Bon senyal en Check Point que aconsegueix superar la resistència dels 108,34 dòlars. Atenció, perquè es posa fi a la correcció dels últims mesos i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 119,20 dòlars, màxims històrics dibuixats l'any passat.

Atents al final de la correcció en Activision Blizzard que es troba atacant la resistència dels 79,25 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta deixaria la companyia en pujada lliure amb tot disposat perquè vegem un atac al nivell dels 90 dòlars. L'ordre de prou pèrdues el podríem situar als 73,40 dòlars.

contador