cbwallstreet2

El Nasdaq ataca, de nou, els màxims històrics.

Fortes pujades del 4,05% en Baidu que aconsegueix rebotar després de recolzar al voltant de la mitjana de 200 sessions. El valor ha donat forma a una "illa alcista" al voltant dels 240 dòlars i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 284,22 dòlars, màxims històrics assolits aquest any.

Guanys del 3,11% en Tesla per començar la setmana que aconsegueix subjectar-se a prop del nivell dels 300 dòlars després dels forts descensos de la setmana passada. El valor intenta pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions, si bé, per veure un senyal de fortalesa, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 373,73 dòlars, màxims anuals assolits el passat mes de juny.

Importants pujades del 2,63% en Netflix que s'acosta als màxims històrics que va dibuixar el passat dia 21 als 423,20 dòlars. El seu aspecte tècnic no pot ser millor i si confirma un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, el més normal és que acabem veient una continuació de la seva escalada alcista fins al nivell dels 450 dòlars. No observarem cap senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 378,75 dòlars.

contador