cbwallstreet2

Seguim esperant un tancament per sobre dels 7.200 punts al Nasdaq perquè ens confirmi el final de la correcció.

Destacats guanys del 4,40% en Skyworks Solutions que busca recuperar la mitjana de 200 sessions després d'un atac fallit el passat mes de juny. La resistència clau es troba als 104,19 dòlars. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell d'oferta, ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 115,98 dòlars, màxims anuals.

Maxim Integrated Products va aconseguir pujar amb força el passat dijous. El valor va acabar amb uns guanys del 4,10% i sembla que té ganes de girar-se després d’acostar-se a la mitjana de 200 sessions. Per a les properes sessions estarem molt pendents de la superació de la resistència dels 62,36 dòlars, superació que ens faria pensar en un atac al nivell dels 74,94 euros, màxims anuals assolits al mes de gener.

Xilinx aconsegueix tancar per sobre de la resistència del curt termini que presenta als 66,63 dòlars. Des de fa mesos que s’està movent en una banda lateral i per apreciar una millora de les seves perspectives tècniques, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 72,79 euros. Això ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 78 dòlars, màxims anuals.

contador