cbwallstreet2

El Nasdaq confirmarà el final de la correcció després d'un tancament per sobre dels 7.200 punts.

Forts descensos del 7,23% en els títols de Tesla que abandonen el suport del curt termini que presenten als 325,79 dòlars. El valor torna a situar-se per sota de la mitjana de 200 sessions i sembla que podria tornar a atacar el suport dels 273,42 dòlars. Per tornar a veure un senyal de fortalesa, hauríem d'esperar que aconsegueixi superar el nivell dels 373,73 dòlars, màxims anuals dibuixats aquest passat mes de juny.

Caigudes del 5,51% en Micron Technology que manté viu el buit baixista que va deixar durant els últims compassos de mes juny. El més normal és que acabem veient un atac a la mitjana de 200 sessions, mitjana que es troba al voltant dels 47,50 dòlars. Només ens tornaríem a interessar per la companyia, si aconseguís superar els màxims anuals que presenta als 64,66 dòlars.

Descensos del 2,26% en Alphabet. La matriu de Google manté la correcció de curt termini després d'atacar, el passat mes de juny, la resistència dels 1.200 dòlars. A mitja i llarg termini el seu aspecte tècnic és impecable i el més normal és que acabem veient-hi l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió dels guanys. Un tancament per sobre dels 1.200 dòlars ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 1.400 dòlars.

contador