cbwallstreet2

El Nasdaq va aconseguir dibuixar nous màxims històrics aquest dimarts.

Fortes pujades del 4,62% ​​en els títols de JD.com que aconsegueix perforar la resistència dels 41,30 dòlars. Això li permet tornar a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions que ens convida a pensar en una recuperació del seu aspecte tècnic. Per a les properes jornades és molt probable que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 48 dòlars.

Nova demostració de força en Automatic Data que manté una forta tendència alcista des del començament del mes d'abril. El valor s'ha revalorat un 25% i lluny de donar símptomes d'esgotament estem veient que no para de dibuixar nous màxims. Per a les properes jornades és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 150 dòlars.

Guanys del 3,21% en Tesla que, tot i això, acaba fent una figura d'esgotament després d’acostar-se a la resistència dels 360 dòlars. El valor s'ha revalorat a prop d'un 30% durant les últimes dues setmanes i sembla que podria respirar una mica amb un suport als 320 euros (nivells on es troba la mitjana de 200 sessions). Ens tornarem a interessar per la companyia si aconsegueix superar la resistència dels 360 dòlars.

contador