WallStreet-1
18.674,19
  • 127,96
  • 0,69%

Fantàstica figura al Nasdaq que aconsegueix superar els 7.000 punts i busca atacar els màxims històrics.

Fortes pujades del 4,26% en Intuitive Surgical que dona forma a una excel·lent figura tècnica que ens fa pensar en el començament d'un nou impuls alcista. La companyia aconsegueix tancar per sobre dels 472,78 dòlars després de confirmar la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 440 dòlars. Les perspectives tècniques són molt bones i és que la companyia es troba cotitzant en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. El més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 500 dòlars durant les properes jornades.

Guanys del 3,77% en Microchip Technology que acaba divendres just al voltant de la resistència dels 101,48 dòlars, màxims anuals. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell de preus, ja que deixaria la cotització de la companyia en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 110 dòlars.

Atents al final de la bandera en Electronics Arts que va acabar divendres amb unes pujades del 3,65% i va tancar per sobre dels 134,61 dòlars. La companyia no pot oferir un millor aspecte tècnic i és que es manté cotitzant sense cap resistència al seu camí amb tot disposat perquè puguem veure una extensió dels guanys fins al nivell dels 145 dòlars.

contador