cbwallstreet2

El més normal és que acabem veient un atac al nivell dels màxims històrics en els índexs nord-americans.

Micron Technology va liderar les pujades de dilluns al Nasdaq després d'aconseguir tancar amb una revaloració del 3,91%. La companyia sembla que es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 54,27 dòlars i sembla altament probable que acabem veient un atac al nivell dels 63,42 dòlars, màxims anuals.

Guanys del 2,77% en Tesla que es resisteix a abandonar el suport dels 275,23 dòlars. Es manté, per tant, el moviment lateral des de les últimes setmanes si bé, només tornaríem a veure un senyal de fortalesa amb la superació de la resistència dels 313 dòlars, preus un 10% per sobre dels actuals.

Netflix acaba la primera sessió de la setmana amb unes pujades del 2,36%. La companyia s'acosta una mica més a la resistència dels 338,62 dòlars, costat recte d'un triangle rectangle en el qual s’està movent durant els últims mesos. El seu aspecte tècnic és molt bo i un tancament per sobre d'aquest nivell de preus deixaria la seva cotització en pujada lliure amb tot disposat per acabar veient un atac al nivell dels 380 dòlars.

contador