cbwallstreet2

Creiem que és imminent un atac del Nasdaq als màxims històrics que presenta als 7.186 punts.

Mattel puja amb força aquest dimarts i acaba la sessió amb una pujades del 6,13%. El valor manté el rebot de curt termini si bé, per acabar veient un senyal de fortalesa, hauríem d'esperar que la seva cotització aconsegueixi pujar per sobre dels 16 dòlars, preus on es troba la mitjana de 200 sessions. Per confirmar un canvi de tendència hauríem d'esperar a veure la superació dels 19 dòlars.

Nous descensos en Celgene que acaba amb unes caigudes del 3,90%. La companyia podria estar donant forma a un retrocés temporal al nivell dels 85 dòlars i és molt probable que acabem veient una continuació de les caigudes fins al nivell dels 67 dòlars.

Caiguda del 2,67% en Tesla que no aconsegueix tornar a pujar per sobre de la resistència dels 309,50 dòlars. El seu aspecte tècnic segueix sent complicat. Estarem molt pendents de l'abandonament dels 275,23 dòlars, cosa que ens faria pensar en una continuació de les caigudes fins al nivell dels 244,59 dòlars, mínims anuals assolits el passat mes d'abril.

contador