cbwallstreet2

Cal estar atents a un tancament per sobre dels 24.858 punts al Dow Jones que ens confirmaria el final de la correcció iniciada al començament del mes del mes de febrer.

Fortes pujades del 6,25% en Regeneron Pharmaceuticals que rebota i intenta recuperar la resistència dels 315 dòlars. Ull que el seu aspecte tècnic és molt complicat i sembla molt probable que tornem a veure la tornada de les vendes i la continuació dels descensos. No tornarem a veure un senyal de fortalesa mentre cotitzi per sota dels 352,59 dòlars.

Pujades del 3,28% en Vertex que aconsegueix pujar i rebotar al voltant del suport clau de curt termini que presenta als 145 dòlars. El valor sembla que es resisteix a confirmar un canvi de tendència i torna a recuperar la mitjana de 200 sessions. No obstant això no tornarem a veure un senyal de fortalesa mentre cotitzi per sota dels 166,12 dòlars.

Biogen aconsegueix superar la resistència del curt termini que presenta als 280,31 dòlars després d'unes pujades de més del 3% divendres passat. Encara que la companyia manté una clara tendència baixista és probable que acabem veient un rebot de la seva cotització fins al nivell dels 300 dòlars, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions.

contador