cbwallstreet2

El Nasdaq confirmaria el final de la correcció amb la superació de la resistència dels 6.815 punts.

Fantàstica figura tècnica la que hem pogut veure en la sèrie de preus d’Illumina que aconseguia acabar la primera sessió de la setmana amb unes pujades del 4,93%. Després de mesos de moviment lateral la companyia aconsegueix superar la resistència dels 256,64 dòlars, màxims històrics. El valor es fica en pujada lliure i sembla molt probable que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 300 dòlars.

Fortes pujades del 4,02% en els títols d’Nvidia que aconsegueix tancar molt a prop de la resistència dels 254,50 dòlars. Atenció, perquè si acabem veient un tancament per sobre d'aquests preus és molt probable que es confirmi el començament d'un nou impuls alcista que podria portar la companyia fins al nivell dels 290 dòlars.

Pujades del 3,21% en Mattel que manté el rebot de curt termini, si bé, de moment no apreciem ni el més mínim senyal que ens faci pensar en un canvi de tendència. La resistència clau es troba als 19,21 dòlars. Només amb un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens plantejaríem un canvi de tendència.

contador