cbwallstreet2

Bon senyal al Nasdaq que ens fa pensar en un rebot fins al nivell dels 7.000 punts.

Pujades del 7,57% en els títols de Microsoft que es gira amb violència després de les fortes caigudes de divendres. La companyia acaba la primera sessió de la setmana fent una molt bona figura que ens convida a pensar en un atac imminent a la resistència dels 97,21 dòlars. Cal estar atents a la superació d'aquest nivell d'oferta, ja que això deixaria la companyia en pujada lliure.

Forts guanys del 6,46% en els títols d'Adobe Systems que acaba la primera sessió de la setmana molt a prop de la resistència dels 231,34 dòlars. La forta tendència alcista de la companyia ens fa tenir la companyia al punt de mira i és que és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 250 dòlars.

Molt bon senyal en els títols de Netflix que podria estar confirmant el final de la correcció de curt termini. El seu aspecte tècnic és impecable i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins als màxims històrics assolits aquest mateix mes de març als 333,98 dòlars. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus, és molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 350 dòlars.

contador