cbwallstreet2

El Nasdaq va dibuixar nous màxims històrics aquest dilluns.

Micron Technologies torna a disparar-se al Nasdaq i aconsegueix acabar dilluns amb unes pujades destacades del 8,76%. Després de superar la resistència dels 50 dòlars, màxims històrics, la companyia es mou en pujada lliure negociant un destacat volum. Això no fa més que mostrar-nos la fortalesa actual de les compres i les altes possibilitats perquè seguim veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 70 dòlars.

Fortes pujades de 5,61% en Tesla que aconsegueix pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i s'apropa a la resistència dels 360 dòlars. El seu comportament en aquest nivell de preus és molt bo i la seva superació ens mostraria el final del moviment lateral en el qual s’està movent des de fa quatre mesos. Si al final aconsegueix superar aquest nivell d'oferta, podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 390 dòlars.

Impecable aspecte tècnic el que ofereix la sèrie de preus de Western Digital en aconseguir superar la resistència dels 95,70 dòlars. Les pujades de l'últim mes han estat de més del 30% per la qual cosa esperem una parada al camí que ens pot donar un nou punt d'entrada abans de continuar amb les pujades fins al nivell dels 115 dòlars, màxims de 2014.

contador