cbwallstreet2

Tot sembla indicar-nos que el Nasdaq atacarà els màxims històrics durant les properes sessions.

Pujades del 4,65% en Lam Research que continua amb la recuperació de les últimes setmanes després aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. La companyia va aconseguir superar, aquesta dimarts, la resistència dels 200 dòlars i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 219,70 dòlars. La superació d'aquest nivell de preus deixaria la cotització de la companyia en pujada lliure.

Pujades del 4,28% en Western Digital que aconsegueix superar d'una tacada la resistència dels 91,19 i la dels 93,31 dòlars. Això és una demostració de força que ens fa pensar en un atac imminent al nivell clau dels 95,77 euros. Cal estar atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 114.69 dòlars, màxims del 2015.

Mylan confirma la formació d'un retrocés temporal a la mitjana de 200 sessions després de les pujades del 4,07% de la sessió d'aquest dimarts. Per a les properes jornades el més normal és que vegem un atac al nivell dels 47,82 dòlars, màxims del passat mes de gener. Sembla que podríem estar davant d'una recuperació del seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini que podria acabar catapultant la seva cotització fins al nivell dels 55 euros.

contador