cbwallstreet2

Atents a un atac imminent als màxims històrics en el Nasdaq 100.

Fantàstic senyal el que vam poder veure en Micron Technology després de les pujades del 5,95% de la sessió d'aquest dilluns. La companyia aconsegueix definir-se a l'alça després d'aconseguir tancar per sobre de la resistència dels 50 dòlars. Amb això es posa fi al moviment lateral dels últims mesos i sembla que la companyia busca continuar amb els guanys fins al nivell dels 60 dòlars. Els bons nivells d'acumulació donen consistència a la tendència alcista principal.

Fortes pujades també en Incyte que podria estar donant forma a una doble vall al voltants dels 80 dòlars. La resistència clau es troba als 91,28 dòlars. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 102,63 dòlars. A mitjà i llarg termini no s'ha d'oblidar que la seva tendència és clarament baixista.

Guanys del 4,63% en Netflix que aconsegueix tancar en màxims històrics després de confirmar la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 280 dòlars. El seu aspecte tècnic és immillorable, ja que presenta el camí obert perquè acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 350 dòlars.

contador