cbwallstreet2

Creiem que el Nasdaq podria atacar els màxims històrics durant les properes sessions.

Fortes pujades del 4,54% en els títols de Mattel que, no obstant això, es manté cotitzant per sota de la resistència que li ofereix la mitjana de 200 sessions. Per confirmar un senyal de fortalesa que ens faci pensar en un canvi de tendència, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 19,21 dòlars, màxim del passat mes de novembre.

Incyte va acabar divendres amb uns guanys del 4,24% cosa que li permet girar-se al voltant dels mínims del passat mes de febrer que presenta als 80,85 dòlars. La seva tendència és clarament a la baixa i no tornarem a veure un senyal de fortalesa mentre cotitzi per sota de la resistència dels 91,28 dòlars màxims del passat 26 de febrer.

Nou senyal de fortalesa en Netflix que acaba divendres amb unes pujades del 3,67%. La companyia aconsegueix tancar per primera vegada per sobre dels 300 dòlars. La companyia es mou en pujada lliure sense cap resistència al seu camí per la qual cosa el més normal és que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 330 dòlars.

contador