cbwallstreet2

Creiem que és qüestió de dies que el Nasdaq acabi superant els màxims històrics.

Descensos del 9,04% en Celgene que complica seriosament el seu aspecte tècnic en abandonar el suport dels 88,32 dòlars amb un destacadíssim volum. El valor dóna mostres d'una debilitat tremenda i és molt probable que acabem veient una continuació dels descensos, durant les properes setmanes, fins al nivell dels 80 dòlars.

Fortes caigudes del 7,15% en Discovery Communications C que no pot superar la resistència dels 25,26 dòlars. La companyia està movent-se en una banda lateral des de mitjans del mes de gener just per sobre de la mitjana de 200 sessions. Tot i les caigudes d'aquest dimecres és un valor que no hauríem de perdre de vista i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 25,26 euros, ja que seria el senyal que ens faria posicionar-nos en el valor.

Complicada figura tècnica la que vam poder veure aquest dimecres en Dish Network que acaba l'equador de la setmana amb unes caigudes del 4,47%. La companyia aconsegueix tancar en els mínims del dia i per sota del suport clau dels 42,28 dòlars. Els forts nivells de distribució ens fan pensar en una continuació de les caigudes fins al nivell dels 38,84 dòlars.

contador