cbwallstreet2

Bon senyal al Nasdaq després d’acostar-se al nivell dels 6.200 punts, preus on es troba la mitjana de 200 sessions.

Mattel va acabar divendres amb unes pujades del 7,94% i sens dubte és un dels valors que no hauríem de perdre de vista durant les properes sessions. La companyia es troba atacant la mitjana de 200 sessions i és molt probable que acabem veient un tancament per sobre dels 19,21 dòlars, cosa que ens faria pensar en una recuperació important que ens convidi a pensar en un canvi de tendència.

Atents al final de la correcció en Nvidia després de la formació d'una retrocés temporal al nivell dels 200 dòlars. El seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini és immillorable i el més normal és que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 249,27 dòlars. La superació d'aquest nivell de preus deixaria el valor en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Dollar Tree va acabar pujant un 5,95% divendres passat, cosa que ens podria estar mostrant el final de la correcció del curt termini i la continuació de les pujades per a les properes setmanes. La seva tendència és clarament alcista i el més normal és que acabem veient un atac imminent als màxims dibuixats fa unes sessions als 116,58 dòlars. Els bons nivells d'acumulació donen consistència a la tendència alcista principal.

contador