cbwallstreet2

El Nasdaq podria buscar suport al voltant dels 6.600 punts.

Fortes pujades del 7,90% en Mattel que acaba realitzant un envolupant alcista que ens convida a pensar en un atac imminent a la resistència clau dels 19,21 dòlars. En aquests nivells es troba la mitjana de 200 sessions. La superació d'aquest nivell de preus suposaria una millora substancial de la seva sèrie de preus que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 24 dòlars. Sens dubte és un valor que cal tenir molt en compte durant les properes setmanes.

Nous guanys del 4,40% en la sèrie de preus de Charter Communications que acumula uns guanys del 15% des que va començar 2018. El valor aconsegueix superar la resistència dels 380 dòlars i sembla imminent que acabem veient un atac als màxims històrics dibuixats a l'any passat als 408,83 dòlars. Molt atents, ja que si aconsegueix trencar aquest nivell d'oferta tornaria a ficar-se en pujada lliure.

Molt bon senyal tècnic el que vam poder veure en Liberty Global que va acabar divendres passat amb unes destacades pujades del 3,50%. El valor va aconseguir tancar per sobre de la resistència clau dels 37,60 dòlars, fet que posa fi al moviment lateral dels últims dos anys. Les perspectives tècniques per a les properes jornades són molt bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de les pujades, durant els propers mesos, fins al nivell dels 45 dòlars.

contador