cbwallstreet2

Nous màxims històrics al Nasdaq que buscarà assolir el nivell dels 7.000 punts durant les properes sessions.

Wynn Resorts continua el ral·li alcista de les últimes sessions i acaba la primera sessió de la setmana amb unes pujades del 8,68%. El seu aspecte tècnic és immillorable sobretot després de veure com durant les últimes sis sessions aconseguia revalorar-se un 20%, fet que va portar la seva cotització a superar la resistència dels 171,06 dòlars. El valor s'acosta a la resistència dels 200 dòlars, nivells on no descartem acabar veient una parada al camí.

Estem comentant que Netflix ha superat, durant les últimes sessions, la resistència clau dels 204 dòlars, cosa que va deixar la seva cotització en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Aquest dilluns vam veure com la companyia aconseguia revalorar-se un 3,23%, cosa que li permet acumular unes pujades des de començaments d'any a prop del 20%. El seu aspecte tècnic és immillorable i el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 240 dòlars.

Pujades del 2,99% en eBay que aconsegueix subjectar-se a prop dels 38 dòlars i sembla que vol atacar, de manera imminent, la resistència clau dels 40,13 dòlars. La superació d'aquest nivell de preus seria una fantàstica figura que ens convidaria a pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 43 dòlars.

contador