cbwallstreet2

El Nadaq aconsegueix tancar àmpliament, divendres passat, per sobre dels 6.600 punts.

Important buit alcista que va deixar Xilinx que va acabar l'última sessió de la setmana passada amb uns destacats guanys del 5,19%. La companyia acumula les quatre sessions de 2018 amb pujades fet que deixa la seva cotització a tocar de la resistència clau dels 75,14 dòlars, màxims dels últims anys. Les perspectives tècniques per a les properes jornades són molt bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un atac al nivell dels 98,31 dòlars, màxims històrics assolits fa 18 anys.

Fantàstica figura en eBay que aconsegueix superar la resistència dels 39,27 dòlars després d'acabar divendres amb unes pujades del 2,90%. Les perspectives tècniques del valor és immillorable, i és que es mou en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. És molt probable que acabem veient-hi els 42 dòlars durant les properes jornades.

JD.com es va revalorar al tancament de divendres un 4,51% després de confirmar el gir en la mitjana de 200 sessions. Les perspectives tècniques són bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient la superació de la resistència dels 45,93 dòlars cosa que sens dubte ens faria pensar en un atac als màxims de l'any passat dibuixats als 49 dòlars.

contador