cbwallstreet2

El Dow Jones podria acabar l'any als 25.000 punts.

Bed Bath & Beyond va pujar amb força aquest dimarts (+3,17%) i sembla que busca cobrir el buit baixista que va deixar el passat dia 21. Les perspectives tècniques per a les properes sessions són prometedores i sembla probable que acabem veient un atac al nivell dels 24,74 dòlars, màxims anuals. La superació d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 28 dòlars, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions.

Regeneron Pharmaceuticals acaba dimarts amb una revaloració de l'1,69%, fet que li permet mantenir el rebot de curt termini. Per a les properes jornades el més normal és que acabem veient un atac a nivell dels 390 dòlars. Només amb la superació d'aquests preus ens plantejaríem una extensió dels guanys fins al nivell dels 432 dòlars, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions.

Guanys de l'1,11% en Nvidia, que manté les pujades de les últimes sessions després de confirmar el rebot en el suport dels 180 dòlars. Les perspectives tècniques de la companyia són molt bones i tot sembla disposat perquè vegem un imminent atac al nivell dels 218,67 dòlars, màxims anuals. A mitjà i llarg termini les perspectives tècniques són molt bones.

contador