cbwallstreet2

El Nasdaq continua oferint un immillorable aspecte tècnic.

Des de fa unes sessions que estem observant la sèrie de preus de NetEase. La companyia s'ha deixat dos gaps alcistes durant les últimes jornades que li permeten perforar la resistència dels 337 dòlars, màxims anuals. La superació d'aquest important nivell de resistència es produeix després de recolzar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions i deixa la cotització de la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí cosa que ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 400 dòlars.

Fortes pujades del 10,38% divendres passat en Viacom que aconsegueix superar el primer nivell de resistència situat als 25,44 dòlars. Això és un senyal de fortalesa dins de la tendència baixista principal que ens podria fer pensar en un rebot fins al nivell dels 28,39 dòlars. Cal no oblidar que de moment es tracta només d'un rebot.

Ross Stores aconsegueix definir-se a l'alça després de més d'un mes movent-se en una banda lateral just per sobre de la mitjana de 200 sessions. Les pujades del 9,99% de la sessió de divendres li permeten superar els màxims històrics. Això deixa la seva cotització en pujada lliure per la qual cosa no descartem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 80 euros.

contador