El primer nivell de suport al Nasdaq 100 es troba als 6.194 punts.

Importants pujades del 3,01% en American Airlines que intenta recuperar la mitjana de 200 sessions. La resistència clau del curt termini es troba als 48,20 dòlars. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades que la podrien portar fins al nivell dels 54 dòlars.

Dentsply Sirona acabar l'equador de la setmana amb unes pujades de l’1,85%. La companyia aconsegueix superar els màxims històrics després de dos anys de moviment lateral. El seu aspecte tècnic és impecable i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 76 dòlars, preus que podria acabar aconseguint durant les pròximes setmanes.

Descensos de l’1,83% en Netflix que cotitza molt a prop del suport dels 190 dòlars. La companyia ofereix un magnífic aspecte tècnic per la qual cosa estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 204,38 euros seria el senyal que estaríem esperant i que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins almenys el nivell dels 220 dòlars.

contador