WallStreet-1

Nous màxims històrics al Dow Jones que continuarà amb la seva impecable tendència alcista.

Excepcional senyal de fortalesa en Verisk Analytics que va acabar dimecres amb unes pujades del 5,68%. Després de mesos de moviment lateral podem veure com la companyia aconsegueix superar la resistència dels 88 dòlars. Això és un magnífic senyal de fortalesa que deixa la seva cotització sense cap resistència al seu camí. El més normal és que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 100 dòlars.

Estee Lauder posa fi a la consolidació de les últimes sessions en aconseguir superar la resistència dels 112,49 dòlars. El valor es posa en pujada lliure i el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 140 dòlars. L'alt volum negociat a les pujades del 9,22% és una mostra de la tremenda fortalesa actual de la companyia.

Devon Energy va acabar l'equador de la setmana amb unes pujades del 5,91%. El valor va aconseguir perforar la resistència dels 37,45 dòlars i pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. Això és una demostració de fortalesa que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 43,50 dòlars. No veurem cap complicació tècnica mentre cotitzi per sobre dels 34 dòlars.

contador