cbwallstreet2

Els índexs nord-americans mantenen el seu impecable aspecte tècnic.

Netflix es dispara aquest dimarts amb uns guanys del 13,54%. El valor polvoritza la resistència dels 166,82 dòlars, màxims històrics i es troba cotitzant en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. El tancament als voltants dels màxims de la sessió en el dia d'ahir ens mostra la fortalesa actual de les compres i les altes probabilitats perquè continuï amb la seva escalada alcista fins a almenys el nivell dels 200 dòlars.

Bona figura que vam poder veure al tancament de la sessió de JD.com. Després de quatre sessions de consolidació de nivells la companyia es desperta i busca atacar el nivell dels 44,18 dòlars, part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa tres mesos. Atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que deixaria la companyia sense cap resistència al seu camí i amb moltes possibilitats perquè acabem veient una continuació de la pujades fins al nivell dels 50 dòlars.

Pujades del 2,71% en Tesla que continua amb el rebot després de recolzar-se als voltants del suport dels 300 dòlars. El valor lluita per confirmar el final de la correcció del curt termini per la qual cosa hauria de començar a superar la resistència dels 333,10 dòlars. Això ens faria pensar en una tornada als màxims històrics que va arribar aquest mes de juny als 386,99 dòlars.

contador