cbwallstreet2

Per baix, el primer nivell de suport es troba als 5.633 punts.

Fantàstica figura en Regeneron Pharmaceuticals que va aconseguir perforar la resistència dels 489 dòlars, part alta de la banda lateral en què s’estava movent en el curt termini. El seu aspecte tècnic per les properes sessions és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 550 dòlars. El stop loss el podríem situar als 453,54 dòlars.

Fortes caigudes del 4,83% en Ross Stores que polvoritza el suport dels 60 dòlars i així confirma l'abandonament de la mitjana de 200 sessions. El seu aspecte tècnic per les properes jornades és molt complicat per la qual cosa no descartem que, per les properes jornades, acabem veient una continuació de les caigudes fins al nivell dels 54 dòlars.

Descensos importants del 3,58% en Tractor Supply Company que s'acosta perillosament al suport dels 52,85 dòlars, mínims anuals. Un tancament per sota d'aquest nivell de demanda ens faria pensar en una continuació de les caigudes fins al nivell dels 50 dòlars i sense descartar, ni de bon tros, una extensió fins al nivell dels 40 dòlars.

contador