El primer nivell de resistència es troba als 20.887 punts.

Molt bona figura la que hem pogut veure durant les últimes sessions en la sèrie de preus de Starbucks. La companyia ha aconseguit superar la resistència dels 59,54 dòlars cosa que és una demostració de fortalesa que ens convida a pensar en la continuació de les pujades fins al nivell dels 62 dòlars, nivells que creiem que podria aconseguir durant les properes sessions. No descartem acabar veient un alto al camí en forma de throw back als 59,40 euros, preus on podríem prendre posicions amb menys riscos.

Seguim molt pendents de l'evolució d’Amazon que es manté cotitzant en una banda de consolidació just als voltants dels màxims històrics. El seu aspecte tècnic és immillorable i és molt probable que acabem veient un tancament per sobre dels 923,72 dòlars el que deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Seguim pensant en un atac al nivell dels 1.000 dòlars durant les properes setmanes. No apreciarem ni el més mínim senyal de feblesa mentre que es mantingui cotitzant per sobre dels 884,49 dòlars.

Microsoft confirma l'aparició d'un magnífic senyal de fortalesa en tancar la sessió del divendres passat per sobre dels 66,35 dòlars. Aquests preus corresponen als màxims històrics aconseguits al començament d'aquest mes d'abril. El valor es queda en pujada lliure amb tot disposat perquè vegem una continuació de les pujades ja que el més normal és que acabem veient una extensió del seu magnífic aspecte tècnic fins al nivell dels 75 dòlars per acció.

contador