La resistència clau del selectiu espanyol es troba als 9.937 punts.

Fortes pujades del 4,58% en Almirall que aconsegueix perforar la resistència dels 9,21 euros. Després de mesos de moviment lateral el valor sembla que podria començar un nou impuls alcista. Per confirmar un canvi de tendència, hauríem d'esperar la superació de la resistència dels 9,93 euros, nivells de setembre de l'any passat.

Atents al final de la consolidació de nivells en Meliá Hotels que podria començar un nou impuls alcista després de confirmar la superació de la resistència dels 12 euros. El seu aspecte tècnic per a les properes sessions és molt bo i podríem acabar veient un atac al nivell dels 12,50 euros. Si aconseguís superar aquests preus, podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 13 euros.

Guanys de l'1,30% en Telefónica que supera la resistència del curt termini situada als 8,13 euros. Encara que la seva tendència a tot els espais temporals segueix sent clarament baixista, és molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 8,60 euros, preus un 5% per sobre dels actuals.

contador