Si l'Ibex 35 aconsegueix superar el nivell dels 9.623 punts podríem veure una continuació de les pujades fins al nivell dels 10.000 punts.

Sacyr va aconseguir una bona figura pels voltants del suport dels 2,30 euros i sembla que ofereix tot l'aspecte tècnic per continuar aquestes pujades fins el nivell clau dels 2,55 euros. Continuarem molt atents a la superació d'aquest nivell de preus ja que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins el nivell dels 2,75 euros.

Ahir dilluns vam veure pujades de l'1,10% i Telefònica que manté la cotització molt a prop de la resistència clau dels 9,26 euros. Aquest nivell d'oferta correspon a la part alta de la banda lateral que es va movent des de fa un mes i mig, per això la seva superació ens confirmaria el començament d'un nou impuls a l’alça.

Seguim molt atents a l'evolució d’Ence, que manté la cotització als voltants de la resistència dels 2,62 euros. Aquests preus corresponen a la part alta de la banda lateral que fa dos mesos que es va movent. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista que portaria els títols de la companyia fins al nivell dels 3 euros.

Pujades de l'1,83%, ahir dilluns, per a Telepizza, que va aconseguir tancar la sessió per sobre de la resistència dels 4,89 euros. Això significa una millora del seu complicat aspecte tècnic i ens fa pensar en una recuperació que es podria estendre fins al nivell dels 6,16 euros que li aportaria un potencial de revaloració de prop del 25% respecte els nivells actuals.

Fortes pujades del 5,18%, ahir dilluns, per a Tubos Reunidos que arrasa la resistència dels 0,975 euros. El valor confirma el final del moviment lateral que es mou des de fa dos mesos i sembla que podria començar un nou impuls alcista que podria aconseguir, sense cap mena de dificultat, el nivell dels 1,10 euros..

Gamesa (+1,43%) ahir va aconseguir superar la resistència dels 20,36 euros, fet que confirma la formació d'un throw back al nivell dels 20 euros. Després de confirmar el seu recolzament en la mitjana de 200 sessions tot sembla indicar-nos que podríem veure una continuació de les pujades fins al nivell dels 22-22,12 euros, màxims de l’any passat.

contador