• Recomanen comprar les seves accions en qualsevol moment de debilitat que es produeixi
  • No consideren preocupant una desacceleració de les vendes en alguns productes
adidas zapatillas

Els analistes de Macquaire valoren les accions d'Adidas, el fabricant alemany de roba i calçat esportiu, en 210 euros per acció, la qual cosa implica un potencial alcista del 24% sobre el preu de mercat (-1%, fins a 170,75 euros).

  • 232,30€
  • 0,61%

Aquests analistes reiteren el consell de sobreponderar (afegir el valor en cartera) i recomanen comprar les seves accions en qualsevol moment de debilitat que es produeixi en el valor.

Macquarie no es mostra preocupat pel fet que el venedor nord-americà de productes esportius Foot Locker hagi confirmat una disminució de la demanda en els productes d'Adidas Stan Smith & Superstar. "Aquesta desacceleració és gestionada activament per Adidas per evitar un sobreescalfament" al cicle de vendes, assenyala el banc d'inversió australià.

A més, comenta que hi ha una altra gamma de productes per reemplaçar la demanda i "mantenir un creixement saludable" de les vendes. "L'èxit d'Adidas no depèn de Stan Smith o Superstar", afirmen aquests experts, tot i que van suposar el 9% de les vendes del grup durant el primer trimestre.

Quan va presentar resultats, Adidas va assenyalar que el creixement dels seus productes Originals era del 30%, gràcies a una pujada del 50% en els seus estils moderns. Tot i que el grup va confirmar una desacceleració en les vendes d'alguns productes, va assenyalar que altres com Tubular Shadow i NMD, AlphaBounce o Iniki estaven registrant un gran comportament.

Noticias relacionadas

contador