• La companyia també tria per la seva cartera altres valors com Shell i Standard Life
  • A més d'altres empreses com Unilever, Lundbeck i Sika
ep jose maria alvarez-pallete
EUROPA PRESS

Els analistes de Macquarie Capital han triat Telefónica com la seva empresa de serveis de telecomunicacions favorita a Europa, per la qual cosa han inclòs el valor en la seva cartera model.

  • 4,13€
  • -0,12%

Segons l'opinió d'aquests experts, la 'teleco' presidida per José María Álvarez-Pallete ofereix un bon punt d'entrada al preu actual (+0,25%, fins a 10,05 euros), ja que la seva valoració és atractiva.

Macquarie ha inclòs Telefónica en la seva cartera 'Alpha Model', que es caracteritza per la seva habilitat per seleccionar carteres diversificades que es comporten bé i mostren un adequat perfil de risc. Aquesta cartera està composta pels valors més destacats dins dels seus respectius sectors.

Així, a més de Telefónica en representació del sector 'telecos', aquests analistes han seleccionat la petroliera britànica Shell i el gestor d'actius també britànic Standard Life per les seves atractives valoracions.

També han seleccionat el fabricant de béns de consum holandès Unilever, la farmacèutica danesa Lundbeck i el grup químic suís Sika per la seva rendibilitat i també pel seu bon moment borsari.

A més d'aquests valors, la cartera 'Alpha Model' de Macquarie està format pel fabricant d'aerogeneradors danès Vestas, el fabricant d'automòbils francès Peugeot, el grup alemany de tecnologies de la informació Infineon, l'elèctrica també alemanya Innogy i la immobiliària britànica Land Securities.

Noticias relacionadas

contador