Jornada molt favorable per a les aerolínies europees que pugen amb força, fet que els permet superar nivells de resistències importants. A continuació, analitzem la sèrie de preus d’IAG a Londres i de Luthansa al mercat alemany.

Després d'un recolzament en la mitjana de 200 sessions podem veure com, aquest dijous, Lufthansa ha aconseguit superar la resistència clau de curt termini que presenta als 13,19 euros. Això és un molt bon senyal que ens confirma un canvi de tendència i ens fa pensar en una continuació dels guanys fins als màxims del gap a la baixa de després del Brexit als 14,36 euros. Això suposa una revaloració de més del 7%, per tant, es presenta com una fantàstica opció per a les properes sessions. El primer nivell de suport es troba als 12 euros, preus molt allunyats dels actuals.

Pujades properes al 2% a IAG al mercat londinenc que aconsegueix superar la resistència del curt termini que presentava als 509 penics, màxims anuals aconseguits el passat mes de gener. Això és una demostració de fortalesa que ens convida a veure noves pujades que podrien per acabar cobrint, en les properes sessions, el buit a la baixa de després del Brexit als 528 penics. El primer nivell de suport es troba als 472,60 penics, més d'un 8% per sota dels actuals.

Noticias relacionadas

contador